20 Αυγούστου 2011

Χαλαρώστε... ψηφιακά

Έχω αρκετό καιρό να ανεβάσω κάτι, αλλά αυτή τη φορά θα βρείτε εδώ κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Ψάχνοντας στον ιστοχώρο, βρήκα ένα πολύ καλό πρόγραμμα, που βοηθάει στην χαλάρωση από το καθημερινό στρες, φέρνοντας την φύση... στον υπολογιστή μας!
Ήχοι από κύματα του ωκεανού, από πηγές και ρυάκια, από βροχή και κεραυνούς, ήχοι του δάσους, πουλιά που κελαηδούν και πολλά άλλα, μπορούν να επιλεγούν, να αναμιχθούν και να διαμορφωθούν όπως εμείς θέλουμε, προσφέροντάς μας μια ηχητική πανδαισία. Οι ήχοι αυτοί της φύσης έχουν καταγραφεί ψηφιακά  και στερεοφωνικά και μπορούν να συνδυαστούν με την κατάλληλη μουσική, που επίσης προσφέρεται, ενώ υπάρχει και το κατάλληλο οπτικό υλικό που ταιριάζει με κάθε επιλογή μας.
Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει και επιλογές συχνοτήτων για τα εγκεφαλικά κύματα, που μπορούν να προστεθούν στους υπάρχοντες ήχους, βοηθώντας στην διανοητική εστίαση, στην περισυλλογή ή στην χαλάρωση.
Όλα τα παραπάνω μπορούν να παραμετροποιηθούν και να αποθηκευθούν.
Είμαι σίγουρος ότι θα βρείτε πολύ ενδιαφέρον, το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ιδιαίτερα όσοι δεν μπορείτε να βρεθείτε κοντά στο φυσικό περιβάλλον που επιθυμείτε, έχοντας εγκλωβιστεί ανάμεσα στα τσιμέντα μιας μεγαλούπολης. 
Το πρόγραμμα λέγεται Natura Sound Therapy και μπορείτε να το κατεβάσετε από την διεύθυνση  http://www.4shared.com/rar/4w5a7B6M/Natura_Sound_Therapy_v30.html  
Το αρχείο είναι σε .rar μορφή. Στο πακέτο περιλαμβάνεται το setup και κωδικοί ενεργοποίησης, ώστε να είναι "νόμιμο". 
Θα το βρείτε επίσης μόνιμα και στην πλαϊνή στήλη, ώστε να το έχετε εύκολα διαθέσιμο, αν το ξαναχρειαστείτε στο μέλλον.

ΚΑΛΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ !!!

1 σχόλιο:

  1. Ειχα παλαιοτερα ενα παρομοιο, δεν ξερω αν ηταν και το ιδιο σε παλαιοτερη εκδοση και το ειχα χασει.
    Το χρησιμοποιω συνεχεια και πραγματικα με ξεκουραζει.
    Μου φευγει το αγχος απο πανω μου.
    Σε ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

«Μας έχετε σπάσει τα…»: Η μέρα που ο Ανδρέας Παπανδρέου άφησε άφωνο τον πιο ισχυρό ηγέτη της Ευρώπης

Μάργκαρετ Θάτσερ εναντίον Ανδρέα Παπανδρέου. Και, σαν λεκτικό επιστέγασμα μιας σχέσης αγάπης/ μίσους, μια ατάκα που έγραψε ιστορία. Μια ιστο...